diumenge, 9 de desembre del 2012

INFORMACIÓ CURSA

Efectivament aquesta edició torna a tenir novetats importants.
Algunes motivades per la actual situació econòmica de les institucions locals i autonòmiques al igual que del sponsors . I d'altres marcades per la gran afluència de corredors que demana un gran esforç organitzatiu, i de seguretat.
A pesar d'això s'ha treballat molt i encara queda, per fer enguany una cursa de qualitat i apreciada pels corredors.
M'agradaria afegir que enguany a més de la samarreta tècnica, els dos avituallaments en cursa i el berenar final de cursa,l'assegurança d'accidents,els premis pels tres primers de cada categoria ... hi haurà novetats com fisioterapia post cursa amnb la participació de 4 centres diferents , jocs infantils pels mes petits abans,durant i després de la cursa, animació amb speaker , sorteig de regals... i una organització i montatge encarregat a una empresa (KUMULUS) especialitzada en events esportius i en concret en atletisme amb força experiència dins el sector, degut a que
el gran nombre de corredors que hi va haver en la darrera edició així ho demanava.Per altra banda es seguirà comptant amb l'empresa de cronometratge esportiu (ELITECHIP)  present en les darreres 4 edicions.
La pujada dels preus en relació a l'any passat respon a aquests aspectes abans anomenats.
Esper la vostra comprenssió i participació.
Una salutació a tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada