dimarts, 2 de gener del 2018

Hola a tots-es;
L’associació esportiva A-Z Sports posa en marxa un grup d’entrenament,a Binissalem, dirigit a persones de qualsevol edat i nivell de condició física, que vulguin millorar o mantenir el seu rendiment , bé sigui per competir o simplement per gaudir de fer esport o activitat física.
Les sessions setmanals (2 ) estaran dirigides per un llicenciat en ciències de l’activitat física i l’esport o per entrenadors especialitzats en atletisme.

L’oferta també està dirigida a infants que es vulguin començar a formar com a esportistes. Enfocant els entrenaments a desenvolupar de forma global les seves qualitats físiques, introduint-los lúdicament a l’atletisme amb totes les seves proves ; salts , llançaments i curses; sense limitar-los a una especialització prematura en un esport concret i si donar-lis una àmplia base motriu que els pugui obrir un ventall de possibilitats de cara a escollir un futur esport.

També volem aprofitar l’ocasió per informar-vos de la creació de la secció atlètica de dita associació. La qual cosa suposarà als atletes que així ho vulguin ,federar-se i  tenir  un Club d’atletisme al poble de Binissalem. Atletisme Binissalem A-Z sports. El club estarà adscrit a la Faib.

És el primer pas d’un procés que preten donar una empenta i promoció al món de l’atletisme i esport en general dins del municipi de Binissalem.

Per més informació , no dubteu en posar-vos en contacte.

Pere Reus
696639090

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada